Πανεύκολο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

08/07/2019 | 19:52

Το πιο γρήγορο και εύκολο παγωτό που υπάρχει 

Υλικά

1 κουτί γάλα εβαπορέ (παγωμένο στο ψυγείο)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (παγωμένο στο ψυγείο)
1 κουτί φυτική σαντιγί, τύπου Μόρφατ (παγωμένη στο ψυγείο)

Εκτέλεση

Μέσα σε μπολ ρίχνω την φυτική σαντιγί και την χτυπάω για 5 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να αφρατέψει. Προσθέτω το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ και συνεχίζω το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά. Βάζω το μπολ στην κατάψυξη και το αφήνω για 1 ώρα. Βγάζω το μπολ και το χτυπάω με το μίξερ για 3-4 λεπτά. Το ξαναβάζω στην κατάψυξη και το αφήνω για ½ ώρα.

Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία και χτυπάω το παγωτό για μία ακόμα φορά. Σε αυτό το σημείο, μπορώ να προσθέσω όποιο υλικό θέλω για να φτιάξω τη γεύση που μου αρέσει. Τέλος, αφήνω το παγωτό στην κατάψυξη για 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά. 

cookpad

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο