Πόσοι “κόκκινοι” δανειολήπτες ξεκίνησαν την υποβολή αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

06/07/2019 | 08:57

Συνολικά 17.605 χρήστες έχουν εισέλθει από την 1 Ιουλίου έως σήμερα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας, όπως προκύπτει από σχετικά στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Όπως αναφέρει η Γραμματεία, έως σήμερα έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα 17.605 χρήστες, ενώ 6.813 χρήστες έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης. Εντός την επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των πρώτων αιτήσεων.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ