Ατλέτικο Μαδρίτης: Στα… χαρακώματα με Μπαρτσελόνα και Γκριεζμάν!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για τις επαφές της ομάδας του με την Ατλέτικο, για τη μετεγγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν. Οι “ροχιμπλάνκος” εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κατηγορούν τον παίκτη και τους Καταλανούς για πρώιμες-παράνομες επαφές, αλλά και για ασέβεια απέναντί τους.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, σχετικά με τις προσπάθειες των “μπλαουγκράνα” για απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε Ντε Γιονγκ! Ο Μπαρτομέου μίλησε για Νεϊμάρ και Γκριεζμάν

Οι “ροχιμπλάνκος” εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξαπολύουν… επίθεση τόσο στον Γάλλο επιθετικό, όσο και στην Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι κάνουν λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους πρωταθλητές Ισπανίας και τον 28χρονο φορ και ισχυρίζονται ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ τους από τον Μάρτιο, κατηγορώντας τους για πρώιμες και παράνομες επαφές.

Η Ατλέτικο εξηγεί ότι γνώριζε πως υπήρξαν επαφές μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Γκριεζμάν από τότε που η πρώτη κοντραριζόταν με τη Γιουβέντους στους “16” του Champions League, ενώ την ίδια στιγμή οι “ροχιμπλάνκος” διεκδικούσαν απέναντι στους Καταλανούς τον τίτλο στην Ισπανία.

Στην ανακοίνωση, οι Μαδριλένοι παραδέχονται την πρόσφατη συνάντηση που έκαναν με την Μπάρτσα για τον Γκριεζμάν και ενημέρωσαν για όσα τους ανέφεραν οι Καταλανοί. Ότι περίμεναν να περάσει η 1η Ιουλίου, ώστε να πέσει η ρήτρα του Γκριεζμάν από τα 200 εκατ. ευρώ στα 120 εκατ. ευρώ κι έτσι ώστε να κάνουν τότε επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

Μάλιστα, η Ατλέτικο καλεί τον Γκριεζμάν να παρουσιαστεί κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, όπως επιβάλλει το συμβόλαιό του.

Μέρος της ανακοίνωσης…

“Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και ο Γκριεζμάν δεν έδειξαν σεβασμό στην Ατλέτικο και στους οπαδούς της. Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, ενημερώσαμε την αδερφή του που εκτελεί χρέη εκπροσώπου του, αλλά και από τον δικηγόρο του, να βρίσκεται ο παίκτης στην πρώτη προπόνηση την Κυριακή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Με αυτή την ανακοίνωση, θέλουμε να εκφράσουμε τη σφοδρή μας απέχθεια για τη συμπεριφορά τόσο της Μπαρτσελόνα, που προκάλεσε τον παίκτη να σπάσει τη συμβατική του σχέση με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν, τη στιγμή που ο σύλλογος έπαιζε στο Champions League κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά και τη στιγμή που μαχόταν με τη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα”.

Διαβάστε επίσης