Το δημόσιο ευχαριστώ του Ανδρέα Τζουραμάνη

Με αφορμή το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Τζουραμάνης εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν θερμά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και του εξέφρασαν τη στήριξή τους τόσο στο πρόσωπό του, όσο και στο Κίνημα Αλλαγής.

Ευχαριστεί επίσης, κι όλους όσοι το προηγούμενο διάστημα στις καθημερινές του επαφές του εμπιστεύτηκαν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους και ανέπτυξαν έναν γόνιμο διάλογο, ακόμη κι αν πολιτικά διαφωνούσαν μαζί του.

Αντίστοιχα, ο κ. Τζουραμάνης θέλει να ζητήσει και ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους εκείνους που δεν κατέστη εφικτό λόγω του περιορισμένου χρόνου να συναντήσει ή να επικοινωνήσει καθώς και για ενδεχόμενες παραλείψεις ή λάθη που προκλήθηκαν άθελά του.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τζουραμάνης διαβεβαιώνει ότι και την επόμενη μέρα των εκλογών το πολιτικό του γραφείο θα είναι ανοικτό, ενώ κι ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται πάντα ανάμεσα και δίπλα στους συμπολίτες του, ασυμβίβαστα, καθαρά, συμμετοχικά, γιατί η πολιτική μπορεί να είναι… αλλιώς!

Διαβάστε επίσης