Γιώργος Κυριακόπουλος: «την Κυριακή θα κερδίσει η ζωή…»

O K. Μητσοτάκης θα υποστεί βαριά πολιτική ήττα

«Η Αχαΐα ήταν και θα παραμείνει δημοκρατική-προοδευτική» τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Κυριακόπουλος, μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Πάτρα. 

Ο υποψήφιος Βουλευτής επεσήμανε ότι «την Κυριακή θα κερδίσει η ζωή…» και συμμερίστηκε απόλυτα την αισιοδοξία του Αλ. Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπορεί να κάνει την ανατροπή την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Γ. Κυριακόπουλος σχολίασε ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αρκεί στο ΣΥΡΙΖΑ η νίκη με μία ψήφο μπροστά και εκτίμησε ότι ένα τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα θα υποχρεώσει τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να συμπορευτούν με τον Αλέξη Τσίπρα για να σχηματιστεί μια προοδευτική κυβέρνηση. 

Πρόσθεσε ότι ο Πρωθυπουργός ορθά παρατήρησε στην ομιλία του, στην ιστορική πλατεία Γεωργίου, ότι είναι τουλάχιστον οξύμωρο οι διάδοχοι του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να προσεταιρίζονται τον Κυριακό Μητσοτάκη και να ευνοούν την προσπάθειά του να γίνει Πρωθυπουργός. 

«Ήταν ολέθριο πολιτικό σφάλμα του κ. Μητσοτάκη να επιλέξει την Αχαΐα για να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ. Θα υποστεί βαριά πολιτική ήττα. Η δημοκρατική-προοδευτική παράδοση του νομού θα συνεχιστεί και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πρώτος το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής» σχολίασε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ