Μεσολόγγι: Απαγορεύτηκε η χρήση του νερού στο Χρυσοβέργι-Βρέθηκε ποντίκι σε σωλήνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑ Μεσολογγίου, με την οποία ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβεργίου και του οικισμού «Μαγούλες» να μη χρησιμοποιούν το νερό για οποιαδήποτε χρήση ανθρώπινης κατανάλωσης, «λόγω συμβάντος» όπως επίσημα αναφέρουν.

«Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβεργίου και του οικισμού «Μαγούλες,» λόγω συμβάντος, να μην χρησιμοποιούν το νερό για οποιαδήποτε χρήση ανθρώπινης κατανάλωσης έως ότου γίνουν οι απαραίτητες εργασίες εκκενώσεως και απολυμάνσεως του δικτύου και ελεγχθεί η ποιότητά του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση, είναι ο εντοπισμός ποντικού σε σωληνώσεις σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη 2/7/2019 είχε σημειωθεί ολιγοωρη διακοπή υδροδότησης στο χωριό ενώ χθες το βράδυ, η σπιτονοικοκυρά διαπίστωσε άσχημη οσμή στο νερό , μέχρι που κάποια στιγμή, στο συγκεκριμένο σπίτι, διακόπηκε εντελώς η υδροδότηση.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε υδραυλικό που βρήκε το ποντίκι φρακαρισμένο στο σωλήνα πριν τον υδρομετρητή.

Οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώνονται αυτή την ώρα για το πρόβλημα ώστε να μη χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε λόγο το νερό, ενώ στο συγκεκριμένο σπίτι βρίσκονται άνθρωποι της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου.

Πηγή: agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης