Γιώργος Κυριακόπουλος: «Η διαδρομή του καθενός σημείο αναφοράς για το επόμενο βήμα του» ΦΩΤΟ

Εκδήλωση στο Crayon

Συγκίνηση  και αποφασιστικότητα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργου Κυριακόπουλου, στο καφέ Crayon, στα Βραχνέικα.

Συγκίνηση επειδή, όπως εξήγησε ο ίδιος, τα Βραχνέικα είναι ο τόπος του. «Εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα και εδώ κάνω σήμερα το επόμενο μεγάλο βήμα της ζωής μου, που είναι το πολιτικό βήμα…».

Πρόσθεσε σε αυτό ότι η  σύλληψη και η γέννηση του ανθρώπου θεωρούνται οι πιο σημαντικές στιγμές για τον άνθρωπο. Για τον υποψήφιο Βουλευτή αξία έχει και η προσωπική διαδρομή κάθε ατόμου μέσα στο χρόνο. Δηλαδή, το  πως συμπεριφέρεται, πως δρα, πως αντιμετωπίζει τους ανθρώπους, αν τους βοηθά, αν στέκεται στο πλευρό τους, αν είναι έντιμος και αν είναι αξιοπρεπής. 

«Στην πολιτική έχει μεγάλη σημασία η αξιοπρέπεια και για αυτό έφυγα το 2010 από το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούσα να υπερασπίζομαι τις μετεκλογικές θέσεις του, που διέφεραν από τις προεκλογικές του» είπε από καρδιάς σε όσες και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. 

«Εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα και εδώ κάνω σήμερα το επόμενο μεγάλο βήμα της ζωής μου που είναι το πολιτικό βήμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Παναχαϊκής, του Διαγόρα Βραχνείκων, τους φίλους μου, και τους συναδέλφους μου, που ήλθαν στην εκδήλωσή μου» ανέφερε.  

 

Διαβάστε επίσης