Αθηνά Τραχήλη στο Νοσοκομείο Ρίου: Απ’ την Δευτέρα ξεμπερδεύουμε με τις περιπέτειες

Συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων και στελέχη του νοσοκομείου

Η ποιοτική δημόσια Υγεία, με νέες δομές, με προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, με αξιοποίηση της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας αλλά και με συνθήκες που θα βάζουν οριστικά τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών και των συνοδών τους είναι άμεση προτεραιότητα στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη κατά την επίσκεψη της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων και στελέχη του Νοσοκομείου.

«Είναι σημαντικό ο πολίτης να ξέρει ότι απ’ την Δευτέρα η αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θ’ αρχίσει να ξεδιπλώνει μια καλά επεξεργασμένη πολιτική στον χώρο της δημόσιας Υγείας, εστιασμένη στην οργανωμένη πρόληψη, στην αποτελεσματική διοίκηση των δημόσιων δομών και στην ενίσχυση τους με πρόσθετο προσωπικό εκεί που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες», ανέφερε η κ. Τραχήλη.

Ειδικότερα η κ. Τραχήλη επεσήμανε ότι ρητή δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας είναι η πρόσληψη 2.000 νοσηλευτών στα Νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων και στην κάλυψη, σε βάθος τετραετίας όλων των οργανικών θέσεων. Επίσης, όπως υπογράμμισε, τα Νοσοκομεία θα ενισχυθούν με 1.500 ειδικευόμενους νοσηλευτές ετησίως, με την καθιέρωση την απόκτησης ειδικότητας αμέσως μετά το πτυχίο.

«Απ’ την Δευτέρα ξεμπερδεύουμε με τις περιπέτειες. Μπαίνουμε σε μια νέα, πιο φωτεινή εποχή. Είναι κρίσιμο οι πολίτες να πάμε όλοι στις κάλπες, ν’ ασκήσουμε το κορυφαίο δημοκρατικό μας δικαίωμα και να μην αφήσουμε άλλους ν’ αποφασίσουν για εμάς. Δέκα λεπτά απ’ τον χρόνο μας και μια θετική ψήφος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η αρχή, η αφετηρία της νέας περιόδου για την χώρα και την κοινωνία μας», υπογράμμισε η κ. Τραχήλη.

Η κ. Τραχήλη, συνεχίζοντας τις περιοδείες της επισκέφθηκε ακόμα τις κεντρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών.

Διαβάστε επίσης