Παναθηναϊκός: Πέρασαν από εργομετρικά οι παίκτες του Τριφυλλιού!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και το τεχνικό με το ιατρικό τιμ, ξεκίνησαν τους ελέγχους στο Γεώργιος Καλαφάτης, ώστε να εξετάσουν την κατάσταση των παικτών ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

«Το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Οι εγκαταστάσεις στο «Γ. Καλαφάτης» απέκτησαν ξανά… ζωή μετά από την απουσία πλέον του ενός μήνα διακοπών των ποδοσφαιριστών. Το εναρκτήριο… λάκτισμα της νέας αγωνιστικής περιόδου δόθηκε με τις πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών στο Κορωπί αλλά και τα εργομετρικά που έγιναν στον «Φιλοκτήτη» στην Παιανία. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν αύριο.

Συνολικά σε αυτές λαμβάνουν μέρος οι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης.

Με άδεια είναι οι Γιόχανσον (έρχεται αύριο Τρίτη), Μακέντα, Καμπετσής (επιστρέφουν Τετάρτη), Ινσούα (γυρίζει την Πέμπτη), Κουρμπέλης (ενσωματώνεται την προσεχή Δευτέρα)».

Διαβάστε επίσης