ΕΦΕΤ: Ανακαλείται κεμπάπ με τυρί – ΦΩΤΟ

01/07/2019 | 14:30

Κεμπάπ με τυρί κρέμα μοσχάρι και πρόβειο ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων λόγω ανίχνευσης σαλμονέλας.

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο διενέργειας τακτικών ελέγχων, διαπίστωσε ότι στο προϊόν με εμπορική επωνυμία «ΥΨΗΣΤΟΝ ΜΕΑΤΚΑ- ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΣ, κεμπάπ με τυρί κρέμα μοσχάρι και πρόβειο», συσκευασίας τετρακοσίων (400) γραμμαρίων, με αρ. παρτίδας LOT 34818 και ημερομηνία λήξης 15/12/2019, ανιχνεύτηκε σαλμονέλα (Salmonella spp).

kebab-768x624.jpg

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «MEATKA A.E.», Θερμοπυλών 20 & Διαγόρα στα Σπάτα Αττικής.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω, μη ασφαλές και επιβλαβές για την υγεία προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην το καταναλώσουν.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά