Τρελή πορεία IX στα Χανιά- Έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα

01/07/2019 | 11:50

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 και μισή τα μεσάνυχτά στο κέντρο των Χανίων.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οδηγός ενός αυτοκινήτου ενώ κινείτο επί της οδού Περίδου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και ακολούθησε μία «τρελή» πορεία για το όχημα αφού όχι μόνο ξήλωσε έναν στύλο φωτισμού, αλλά ακόμα έπεσε πάνω σε ένα κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια σε σταθμευμένα οχήματα. 

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για να συνδράμει στην απομάκρυνση του οχήματος αλλά και η Τροχαία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ ο οδηγός δεν τραυματίσθηκε. 

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων. 

 

Πηγή: flashnews.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”