Το γαμήλιο φόρεμα Stella McCartney της Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφορεί σε οικονομική εκδοχή!

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει εμπνεύσει πολλές νύφες με την μοντέρνα και μινιμαλιστική εμφάνισή της την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι και ιδιαίτερα με το πανέμορφο φόρεμα που φόρεσε στην δεξίωση.

Το κομψό και μάξι φόρεμα της Stella McCartney ήταν τόσο εντυπωσιακό που πολλές είναι αυτές που ψάχνουν μανιωδώς μια πιο οικονομική εκδοχή του. Και φαίνεται πως πλέον δεν χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία για να το αποκτήσουν, καθώς μόλις κυκλοφόρησε από την εταιρεία Uterqüe.

Το φόρεμα που επέλεξε η Μέγκαν Μαρκλ για την δεξίωση του γάμου της, αποτελεί ονειρεμένη επιλογή για πολλές νύφες στον κόσμο
Για βασιλική εμφάνιση αλά Μέγκαν Μαρκλ με μόλις 230 ευρώ
Το λευκό εφαρμοστό φόρεμα με τον κλειστό λαιμό έχει μάλιστα πολλές ομοιότητες με το πανέμορφο γαμήλιο φόρεμα που φορούσε η Μέγκαν Μαρκλ στην δεξίωση στο Φρόγκμορ Χάουζ. Ωστόσο, η πλισέ λεπτομέρεια στην μέση και ο αποσπώμενος φιόγκος όχι μόνο έχουν ένα σημείο διαφοράς από το το ιβουάρ φόρεμα της δούκισσας του Σάσεξ, αλλά κολακεύει και όλους τους τύπους σώματος. Και με τιμή μόλις 230 ευρώ, είναι προσφορά για τις νύφες που θέλουν ένα βασιλικό λουκ.

 Κι η Uterqüe δεν είναι η μόνη εταιρεία που έχει προσπαθήσει να αντιγράψει το γαμήλιο φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ. Τον Απρίλιο, η Asos παρουσίασε την δική της εκδοχή του γαμήλιου φορέματος της δούκισσας του Σάσεξ, αξίας μόλις 150 ευρώ. Πλέον πωλείται στα 95 ευρώ, αλλά διατίθενται μόνο σε μικρά μεγέθη.

Από την ημέρα του γάμου της, η Μέγκαν Μαρκλ παρέμεινε πιστή και στους δύο αγαπημένους της οίκους που επέλεξε για την ημέρα του γάμου της, φορώντας κομμάτια τόσο του οίκου Givenchy όσο και της Stella McCartney σε διάφορες επίσημες εμφανίσεις της. Όσο για την επιλογή της Βρετανίδας σχεδιάστριας, η ίδια η Stella McCartney είχε δηλώσει στο περιοδικό Elle: «Νομίζω πως η Μέγκαν Μαρκλ με επέλεξε και για άλλους λόγους εκτός από την δημιουργία ενός όμορφου φορέματος. Δεν ήταν δύσκολος πελάτης και δεν χρειάστηκαν πολλά για να δείχνει τόσο όμορφη».
 

Διαβάστε επίσης