Ασπασία Ρηγοπούλου: Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι, συνάδελφοι της  γιατρού και υποψήφιας βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ., Ασπασίας Ρηγοπούλου στον φιλόξενο και γραφικό κήπο του «Πολύεδρου» για την ανταλλαγή απόψεων σε σοβαρά προβλήματα στον νευραλγικό τομέα της υγείας και το ρόλο των εθελοντικών φορέων.

Μιλώντας για το σχέδιο υγείας της Ν.Δ. η κ. Ρηγοπούλου τόνισε ότι «το πρόγραμμα του κόμματός μας έρχεται να απαντήσει σε όλες τις ανάγκες που έχει η πρωτοβάθμια περίθαλψη και η νοσοκομειακή μας περίθαλψη. Το Πρόγραμμα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας υπηρετεί πλήρως τον τίτλο του: Παρέχει Καλύτερη Δημόσια Υγεία σε όλους τους Έλληνες. Όπως έχει επισημάνει ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η υγεία δεν αποτελεί μόνο απόλυτη προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης. Όπως όλοι μας, απαιτώ από το ΕΣΥ αυτό που ζητά ο κάθε Έλληνας:  ‘’Σεβασμό στον άνθρωπο, αλλά σεβασμό και στον φορολογούμενο πολίτη’’! Γιατί αυτή είναι η πυξίδα που κάνει ξεχωριστό το δικό μας σχέδιο. Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο κινείται σε 3 μεγάλες κατευθύνσεις: πρόληψη, αξιοπρεπής περίθαλψη, ‘’καλύτερο αποτέλεσμα’’ με το μικρότερο κόστος».

Σε ότι αφορά τους εθελοντικούς φορείς, η κ. Ρηγοπούλου είπε: «Θα ήθελα να πω, ως μέλος αυτής της κοινωνίας ένα πολύ μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’. Οι εθελοντικοί φορείς επιτελούν ένα πολύ μεγάλο έργο στην κοινωνία μας. Η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους φόρτωσε στις πλάτες των εθελοντών το κρατικό έργο. Δομές, μηχανήματα, υπηρεσίες φέρουν εθελοντική σφραγίδα. Σαφώς και θέλουμε τους εθελοντικούς συλλόγους αλλά ως συνεργάτες και βοηθούς. Το κράτος οφείλει να ασκεί τον κοινωνικό του ρόλο και να εξασφαλίζει για τον ευάλωτο πληθυσμό όλα τα προβλεπόμενα».

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών, ο Διευθυντής Καρδιολογίας και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης, οι γιατροί: Ιωάννης Τρίλιβας, Ειρήνη Κωνσταντινοπούλου, Νίκος Χαρούλης, Χρήστος Καλατζής, Βίκυ Θεοδωσιάδου, Κυριάκος Πισπιρίγκος, Μαριάννα Πισπιρίγκου, Γιάννης Ντούβας, Μαρία Καρακασίδη, Παναγιώτης Καρτσακλής, Μιχάλης Σταθόπουλος, Σοφία Λεβεντέλη, Ελευθερία Βρυζάκη, Άγγελος Οικονόμου, Θεόδωρος Πέτσας, Παντελής Κρανιώτης. Επίσης από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», το έργο του οποίου στηρίζει η κ. Ρηγοπούλου, ήταν παρούσες  οι κυρίες Κική Ζαφείρη και Ντίνα  Παντελή.  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η κ. Ρηγοπούλου προκειμένου να συναντήσει πολλούς και καλούς φίλους θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ