Μ. Σκανδάμης: «Η Πολιτεία να σταθεί αρωγός στα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών»

Με την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας συναντήθηκε σήμερα κλιμάκιο του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι ως προς την υλικοτεχνική υποδομή, το κτιριακό και την έλλειψη προσωπικού. 

Ο Μ. Σκανδάμης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συνεχάρη την τοπική αστυνομία για τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες της, το τελευταίο χρονικό διάστημα και όχι μόνο και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Σεβόμαστε τον καθημερινό και αδιάκοπο αγώνα των αστυνομικών, με κίνδυνο πολλές φορές την ίδια τους τη ζωή, για το κοινωνικό σύνολο και τον καθένα μας ξεχωριστά. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί όλο αυτό γίνεται μέσα σε ένα δύσκολο καθημερινό πλαίσιο γι’ αυτούς. Η Πολιτεία θα πρέπει να σταθεί δίπλα τους, με συγκεκριμένο σχέδιο και στόχευση. Είναι απαραίτητη η άμεση στελεχιακή ενδυνάμωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., η μέριμνα για υλικοτεχνική υποδομή, η ικανοποίηση των μισθολογικών τους αιτημάτων και η επίσπευση των διαδικασιών για το νέο αστυνομικό μέγαρο, ώστε τα δικαιώματα της ασφάλειας και της ελευθερίας να εξισορροπούνται δημοκρατικά».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ