ΛΑΕ Αχαΐας: Επίσκεψη στο πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου - "Απαράδεκτες συνθήκες και μεγάλες ελλείψεις" - ΦΩΤΟ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Οι υποψήφιοι της ΛΑ.Ε. Αχαΐας Ελεζογλου Γιώργος, Καντζαρη Ζαφειρια , Λεφα Νίκη Πηλιου Φωτεινή και Πετρακος Θανάσης επισκέφθηκαν χθες το πρωί το κεντρικό κατάστημα του πρώην ΙΚΑ στη Πάτρα και τη Διεύθυνση Β'αθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και καλέσαμε με τους εργαζόμενους και τους πολίτες να στηρίξουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου γιατι η ψήφος στη Λαϊκή Ενότητα είναι η χρήσιμη ψηήφος για να έρθουν τα κάτω πάνω.

2_0.jpg

Κατά την επίσκεψη μας στο κτίριο του Αγίου Αλεξίου, διαπιστώσαμε τις απαράδεκτεςσυνθήκες για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους. Δεν λειτουργεί μήνες τώρα ο κλιματισμός με συνέπεια να είναιαφόρητη η κατάσταση. Στη συνεχεία συζητώντας με τον Πρόεδρο του Επιστημονικού προσωπικού κ. Μπονανο ενημερωθήκαμε για τις μεγάλε ςελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και μηχανήματα.Συγκεκριμένα δεν υπάρχει χειρουργός αγγειοχειρούργος υπάρχει μια φορά την εβδομάδα και υπάρχει μόνο ένας ΩΡΛ ,Ορθοπεδικός και Ψυχίατρος με συνέπεια η αναμονή των ασθενών να ξεπερνά τους 3 μήνες .Παράλληλα δεν υπάρχει μαστογράφος και ηλεκρτομυογράφος.

Εδώ έχουν οδηγήσει τον τομέα της υγείας οι μνημονιακες πολιτικές. Η ΛΑΕ απαιτεί να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε ιατρικό προσωπικό, να λειτουργήσουν τα αναγκαία μηχανήματα και να λειτουργήσει επιτελούς ο κλιματισμός. Είναι θέμα σεβασμού στους ασθενείς και στους εργαζόμενους η επίλυση αυτών των στοιχειωδών προϋποθέσεων.

 

Διαβάστε επίσης