Αυτό είναι το μοντέλο που κατηγορεί τον Ουάρντα για σεξουαλική παρενόχληση

Μπλεγμένος σε ένα ροζ σκάνδαλο είναι ξανά ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ Αμρ Ουάρντα, κατηγορούμενος για παρενόχληση μοντέλου μέσω Instagram.

Ο Ουάρντα φέρεται μαζί με συμπαίκτες του στην Εθνική Αιγύπτου να παρενόχλησε τη συμπατριώτισσά του και μοντέλο Μερχάν Κέλερ. Μάλιστα, η Κέλερ κατήγγειλε δημόσια ότι παρενοχλήθηκε με ερωτικά μηνύματα στο Ιnstagram από τον Ουάρντα αλλά και τους συμπαίκτες του στην εθνική Αχμέντ Χασάν (πρώην του Ολυμπιακού), Αϊμάν Ασράφ και Μαχμούντ Αλ Ουένς.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τα μηνύματα που δέχτηκε από τον Ουάρντα, προκαλώντας σοκ σε όλη τη χώρα. Σήμερα (27/6) ο Αμρ Ουάρντα ανέβασε ένα βίντεο στα social media με το οποίο ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο, όσους θίχτηκαν από τη συμπεριφορά μου. Ζητώ συγγνώμη και την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα που θα κάνει κάποιον να θυμώσει εξαιτίας μου», λέει στο βίντεο ο άσος του ΠΑΟΚ.

Θέση στο όλο ζήτημα που προέκυψε πήρε και ο αρχηγός της Εθνικής Αιγύπτου και σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος θέλησε να «καλύψει» κατά κάποιον τρόπο τον Ουάρντα, αφήνοντας όμως και αιχμές εναντίον του. «Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό. "Oχι" σημαίνει "όχι". Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν ιερά. Πιστεύω, πάντως, ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να τους στέλνουμε απευθείας στην γκιλοτίνα, που είναι η πιο εύκολη διαφυγή».

Στη συνέχει, ο Σαλάχ επανήλθε με δεύτερο μήνυμα. «Πρέπει να πιστέψουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγούμε και να εκπαιδεύουμε. Ο παραγκωνισμός δεν είναι η απάντηση», έγραψε, στέλνοντας μήνυμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου που πέταξε έξω από την Εθνική ομάδα της χώρας τον Αμρ Ουάρντα.

Όσο για τη Μερχάν Κέλερ, είναι μοντέλο από την Αίγυπτο που διαμένει στο Κατάρ και πολλές φορές προκαλεί με την εμφάνισή της. Στο Instagram, δε, έχει πάνω από 230.000 followers.
Πηγή: iefimerida.gr