Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες - Πάτρα 2019: Ο ΝΟΠ στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της πόλης

Συνάντηση με την Επιτροπή Διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων - Πάτρα 2019, είχε η διοίκηση του ΝΟΠ την Παρασκευή (21/06) στα Γραφεία του Ομίλου. 

Σκοπός της προγραμματισμένης συνάντησης ήταν η ολοκλήρωση του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του ΝΟΠ και της Επιτροπής Διοργάνωσης, σχετικά με την χρήση των χώρων του ΝΟΠ με αφορμή την διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα, τον Αύγουστο 2019.

Η θέση του ΝΟΠ, όπως αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο του Πέτρο Καθρέπτα, παραμένει πάντα υποστηρικτική  προς την προσπάθεια της πόλης για την επιτυχή τέλεση των Αγώνων και αυτή έχει επανειλημμένα δηλωθεί δημόσια από την ημέρας της αναγγελίας της υποψηφιότητας της Πάτρας.

Στα πλαίσια αυτά, ο ΝΟΠ παραχωρεί δωρεάν τις εγκαταστάσεις του για χρήση από την Επιτροπή Διοργάνωσης, καθώς επίσης θέτει στην διάθεσή της, όλο τον υλικό εξοπλισμό και το στελεχιακό δυναμικό που διαθέτει και τυχόν θα χρειαστεί. 

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Πέτρος Καθρέπτας, Τάκης Καλοκαιρινός, Μάκης Γεωργαράς, Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο νομικός σύμβουλος του ΝΟΠ Κώστας Κρεμμύδας. Από την πλευρά της Επιτροπής Διοργάνωσης ήταν ο Πρόεδρος κ.Φώτης Σαραντόπουλος, ο κ.Γεώργιος Μπεμπέτσος και ο κ. Χρήστος Παπαδημάκης.

Η διοίκηση του ΝΟΠ εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των αθλητών, μελών, γονέων και φίλων του Ομίλου, εύχεται κάθε επιτυχία στην διοργάνωση των αγώνων, κάτι που θα αναδείξει την Πάτρα και την αθλητική της παράδοση σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ