Η Μέρκελ εθεάθη να τρέμει ξανά σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Η καγκελάριος της Γερμανίας εθεάθη και πάλι να τρέμει σήμερα, σε πρωινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ - η δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων που η Αγγελα Μέρκελ καταλαμβάνεται από τρόμο σε δημόσια εμφάνισή της.

Η Μέρκελ, 64 ετών, παρευρισκόταν στην τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εγκαταλείπει την θέση της για να αναλάβει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή στο Κοινοβούλιο, όταν  

Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει έντονα κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση.

Στο σημερινό περιστατικό, η καγκελάριος έτρεμε και πάλι αλλά με λιγότερη ένταση, ωστόσο, ήταν εμφανές και η ίδια προσπάθησε και πάλι να το συγκρατήσει.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακλουθεί, μετά το 7o λεπτό.

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου δήλωσε ότι η Αγγελα Μέρκελ θα παραστεί αργότερα στην τελετή ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Ολα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Διαβάστε επίσης