Θ.Νταβλούρος: «Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τους πολίτες της Αχαϊας»

«Πραγματικά να σας ευχαριστήσω που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη και τη φιλία σας.  Η εμπιστοσύνη αυτή για μένα είναι ένα χρέος. Χρέος υπηρέτησης των δικών σας  αναγκών, χρέος υπηρέτησης των κοινών αξιών που μοιράζομαι με όλους εσάς.Γι’ αυτά δεσμεύομαι και πάλι να αγωνιστώ, και με σημαία αυτές τις αρχές να υπηρετήσω και πάλι τους πολίτες Αχαϊας, αν δώσουν αυτή την εντολή τους στο πρόσωπό μου».

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης, σε μεγάλη συγκέντρωση σε ξενοδοχείο της Ακράτας.

 

Ο κ. Nταβλούρος αναφέρθηκε, επίσης,  στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας: «Ολοι διαπιστώνουν καθημερινά το ευνοϊκό κλίμα για την παράταξη μας. Aλλά χρειάζεται εγρήγορση και για την τελευταία ψήφο. Αντίπαλός μας αυτή τη στιγμή είναι η βεβαιότητα της νίκης της ΝΔ. Και αυτή η βεβαιότητα δεν πρέπει να δημιουργήσει εφησυχασμό. Θα πρέπει η καθεμιά και ο καθένας που πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρξει πολιτική αλλαγή να προσέλθει στην κάλπη.Νομίζω ότι αυτό το συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο. Εγώ στις επαφές μου που έχω όλο αυτό το διάστημα στα χωριά μας, στις πόλεις, στις συνοικίες, στα καφενεία,  το εισπράττω.Όλος ο κόσμος ζητάει να αλλάξει κάτι, φτάνει ως εδώ!Νομίζω διαψεύστηκαν οι προσδοκίες και οι ελπίδες που είχαν καλλιεργηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής είναι καθολικό».

Απευθυνόμενος σε αγρότες της περιοχής και μιλώντας για την επόμενη ημέρα εφόσον η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, υποστήριξε πως ο πρωτογενής τομέας θα είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης, δημιουργώντας ένα οικονομικό περιβάλλον φιλικό για τους αγρότες.

«Ο αγροτικός κόσμος δεν συγχωρεί τα ψεύδη και τις κούφιες υποσχέσεις που αφειδώς είχαν δοθεί από τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Και ταυτόχρονα, κάνει και τις μοιραίες συγκρίσεις, κατανοώντας ποιος στάθηκε δίπλα του στα δύσκολα, όχι με ρητορείες αλλά στην πράξη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις ο κ. Νταβλούρος, αναφέρθηκε στους τομείς, στους οποίους η Ν.Δ. θα επιχειρήσει να αλλάξει εντελώς το τοπίο και αυτοί είναι η μείωση της υπέρογκης φορολογίας, η άρση γραφειοκρατικών στρεβλώσεων, το περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας κ.α.