H τρίτη και τελευταία εμφάνιση των Passepartout στον ΚΗΠΟ του Royal θα είναι μοναδική!

Αυτή την Πέμπτη 27 Ιουνίου λίγο μετά τις 10 το βράδυ!

Τρίτη και… η καλύτερη θα είναι η εμφάνιση των Passepartout την Πέμπτη 27 Ιουνίου στον ΚΗΠΟ! H μπάντα που έχει κυριολεκτικά λατρέψει το Πατρινό κοινό, μετά τα δύο ανεπανάληπτα live επιστρέφει με “άγριες” διαθέσεις και υπόσχεται ένα non stop party, γεμάτο ρυθμό και χορό.

Ακούσματα "καλοκαιρινά", υπέροχες διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, ρυθμοί έντονοι, αλλά και πιο… αγαπησιάρικοι, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για να περάσει κανείς διαφορετικά το βράδυ της Πέμπτης, στον ΚΗΠΟ, το καταπράσινο πλακόστρωτο bar restaurant του Royal.

Δοκιμάστε τη νέα λίστα καλοκαιρινών κοκτέηλ στην επιβλητική πέτρινη μπάρα, ή συνοδέψτε την παγωμένη μπύρα σας με ένα χορταστικό mix grill από το barbeque του χώρου και αφήστε τις μουσικές επιλογές των Passepartout να σας ταξιδέψουν!

 

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο!

Κρατήσεις: 2610 310120

 

Info:
Η Passepartout band συστάθηκε το Μάιο του 2013 με έδρα τον Πύργο Ηλείας. To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που κάνει την μπάντα να ξεχωρίζει, είναι η ευελιξία στην εναλλαγή μουσικών οργάνων κ ηχοχρωμάτων, που της επιτρέπει να κυμαίνεται τόσο σε ήχους balkan, swing, rock n roll, disco, pop, latin όσο σε έντεχνους και λαϊκούς. Αυτό όμως, που τελικά καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι η ικανότητά τους να εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, μετατρέποντας έτσι κάθε τους εμφάνιση σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη ραγδαία εξέλιξη της μπάντας τον τελευταίο χρόνο, συμετέχοντας σε πολλά και σημαντικά δρώμενα. Κάποια απ’ αυτά είναι η συμμετοχή τους στη συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Φλόκα με το Γιάννη Πάριο, η ανάθεση της Τελετής Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού στην Πάτρα το 2016, συνεργασία με τη Νίνα Λοτσάρη σε κάποιες παραστάσεις το χειμώνα του 2016 και 2017, ανάθεση εορταστικού προγράμματος σε κανάλι εθνικής εμβέλειας, καθώς και συμμετοχές τους σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ από Πελοπόννησο μέχρι Βόρεια Ελλάδα.

Αποτελείται από τους :
Τύμπανα: Αποστόλης Κακαβάς,
Ηλεκτρικό μπάσο: Kωνσταντινος Σπηλιωτόπουλος,
Ηλεκτρικη κιθαρα: Πάνος Γεωργόπουλος,
Πιάνο: Στέφανος Κωνσταντόπουλος
Κλαρινέτο, βιολί, τρομπέτα, μπουζο­ύκι, γκάιντα, φωνή: Ηλίας Λαμπρόπουλος,
Σαξόφωνο: Αντώνης Μουρελάτος,
φωνές: Δήμητρα Θεοφανίδη, Nίνα Μαζάνη