Super League 2: Κίνδυνος αναβολής του νέου πρωταθλήματος

24/06/2019 | 21:25

Σε συζήτηση σχετικά με το να μην ξεκινήσουν το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20 προχώρησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (24/06) οι ομάδες της Super League 2, αφού δεν λαμβάνουν ενημέρωση σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα χρήματα που οφείλει να τους καταβάλει η ΕΡΤ.

Πολλοί σύλλογοι ανησυχούν για το αν το κρατικό κανάλι θα καταβάλει τα χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς σε περίπτωση που προκύψει νέα κυβέρνηση, είναι αρκετά πιθανό να μην τηρήσει τη συμφωνία, μιας και δεν θα δεσμεύεται από αυτή.

Έτσι, οι ομάδες της Super League 2 προχώρησαν σε συζήτηση του ενδεχόμενου να μην ξεκινήσουν το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, εάν δεν βεβαιωθούν ότι τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα τους καταβληθούν κανονικά.

Επιπλέον, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, όπου παραβρέθηκε και ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ και εμπειρογνώμονας της ΦΙΦΑ Πετρ Φούσεκ, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της Super League 2 να διεξαχθεί σε δύο φάσεις, δηλαδή την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ και πλέι άουτ με διπλούς αγώνες.

Η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος είναι η 15η Σεπτεμβρίου

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης