Πάτρα: Το Σάββατο εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο της Ουροδόχου Κύστης

στην πλατεια υψηλών αλωνίων

Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο της Ουροδόχου Κύστης, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ" Νομού Αχαΐας, πραγματοποίησε Εκδήλωση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του κοινού το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση της ηχητικής κάλυψης και ιδιαίτερα τον Κο Καραχάλιο Ανδρέα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, καθώς και τους συνεργάτες του για τη σημαντική παρουσία τους. Επίσης, τον Κο Κανελλόπουλο Παναγιώτη για την ευγενική οικονομική του χορηγία, καθώς και τον Κο Νικολετάτο και το κατάστημα "Το Παναχαϊκόν" για την πολύτιμη βοήθειά του.


Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, μικρούς και μεγάλους και γέμισαν τον ουρανό με σαπουνόφουσκες - σύμβολο υποστήριξης προς τους ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία, αλλά και όσους επηρεάζονται από τον Καρκίνο της Ουροδόχου Κύστης, αλλά και μία οδυνηρή υπενθύμιση εκείνων που έχασαν τη μάχη με αυτή τη φοβερή ασθένεια.