Δυτική Ελλάδα - ΣΟΚ: Αυτός είναι ο 19χρονος που "έσβησε" ενώ έπαιζε μπάσκετ - ΦΩΤΟ

ΘΡΗΝΕΙ Η ΗΛΕΙΑ

Τον πρόωρο χαμό του 19χρονου Τάκη Τζώρτζη από τα Λεχαινά θρηνεί από χθες η Ηλεία.

Ο άτυχος νέος άφησε προχθές το πρωί την τελευταία του πνοή σε γήπεδο μπάσκετ στην Αθήνα, όπου έπαιζε με τους φίλους του.

Το θλιβερό μαντάτο του θανάτου βύθισε το πένθος όλο τον Κάμπο, καθώς ο Τάκης και όλη οικογένειά του ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στα Λεχαινά παρότι είχαν μετακομίσει οικογενειακώς στην Αθήνα πριν από τρία χρόνια.

Ο Τάκης διατηρούσε στενούς δεσμούς με τους συνομήλικούς του στα Λεχαινά και κάθε καλοκαίρι έδινε μαζί τους ραντεβού για να απολαύσουν τις διακοπές τους παίζοντας ανέμελα και ξέγνοιαστα. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτόν, καθώς χθες κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ, μπροστά στα μάτια έκπληκτων φίλων του.

Ο Τάκης Τζώρτζης λάτρευε το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό. Ήταν μέλος της ΑΕ Λεχαίνων κατά το διάστημα που έμενε στην Ηλεία, είχε πάρει μέρος σε πολλά θερινά τουρνουά 3on3 τα προηγούμενα χρόνια και στο facebook είχε φωτογραφία με Αμερικανό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ο θάνατός του επήλθε από καρδιακό επεισόδιο (ανακοπή). Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Www.patrisnews.gr