Ο δήμαρχος Πατρέων στο Moto Guzzi World Club

Η Κοινότητα Guzzisti Hellas στις 21 με 23 Ιουνίου 2019,διοργάνωσε το Meeting Internazionale 2019 Raduno Patras-Ancient Olympia, μια εκδήλωση υπό την αιγίδα του Moto Guzzi World Club που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την καθιερωμένη 8η ετήσια Πανελλήνια συνάντηση Moto Guzzi.

Προορισμός μας ήταν η φιλόξενη Πάτρα, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του Ιονίου, με καθημερινά δρομολόγια πλοίων από το Μπάρι, την Αγκόνα και τη Βενετία. Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση ήταν ο δεύτερος προορισμός μας, η Αρχαία Ολυμπία, κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων και μητέρα της Ολυμπιακής Φλόγας, μια πόλη που επισκεφθήκαμε ομαδικά και ξεναγηθήκαμε στην ιστορία και το Μουσείο της το Σάββατο 22 Ιουνίου, ενώ την Κυριακή 23 λίγο πριν από τον αποχαιρετισμό μας, διασχίσαμε την πιο σύγχρονη γέφυρα της Ευρώπης, το Ρίο Αντίρριο, με προορισμό τη Ναύπακτο  για να τιμήσουμε τη Sacra Lega, που κατάφερε να κρατήσει την Ευρώπη ελεύθερη το 1571 μ.Χ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης για τις τρεις μέρες έχει διαμορφωθεί με κύριο άξονα την ήρεμη οδήγηση ανάμεσα στις ομορφιές της περιοχής, την καλή παρέα και τις επισκέψεις στους ιστορικούς χώρους.

Η κοινότητα Guzzisti Hellas καθώς και ο πρόεδρος του World Moto Guzzi Mario Arosio εξέφρασαν στους Δημάρχους Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και Αρχαίας Ολυμπίας τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες τους για την ζεστή φιλοξενία και την βοήθεια στην πραγματοποίησή της.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ