Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη

Είναι πλέον επίσημο ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, έριξε άγκυρα στο λιμάνι της καρδιάς του. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, όπως αναμενόταν άλλωστε, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, προς τέρψιν όλων όσων ήθελαν να τον δουν να συνεχίζει να αγωνίζεται και στο μέλλον με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα είναι πλέον ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και αν εξαντλήσει και τα τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Πειραιά, θα εισπράξει 6 εκατ. ευρώ.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο αρχηγός των Πειραιωτών είχε αποκτηθεί από την γερμανική Καϊζερσλαουτερν το 2014 και έκτοτε έχει καταγράψει 196 συμμετοχές, έχει πετύχει 67 γκολ και έχει μοιράσει 60 ασίστ.

Με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017) και ένα Κύπελλο (2015), ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 43 συμμετοχές, 17 γκολ και 16 ασίστ σε μια ονειρεμένη χρονιά για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ