Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις με θέμα: «Παιδί και Τέχνη» - ΦΩΤΟ

ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

Με «μικρές στιγμές…Μεγάλης ευτυχίας» και με ένα αριστούργημα του λυρικού και φαντασιακού θεάτρου , «Το Γαλάζιο Πουλί» του Βέλγου Μωρίς Μαίτερλινγκ (Νόμπελ λογοτεχνίας, 1911), ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 21 Ιουνίου, στον αίθριο χώρο του Σκαγιοπουλείου, η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Παιδί και Τέχνη».

Η αυλαία των εκδηλώσεων έκλεισε με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών,  σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία . Παιδιά και  μεγάλοι απόλαυσαν το Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Πάτρας, το οποίο παρουσίασε την παράσταση «Μικρές στιγμές…Μεγάλης ευτυχίας», δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα χαρούμενης και ξένοιαστης «παιδικότητας».

Λίγο αργότερα - στις 9.30 το βράδυ - στον ίδιο χώρο, το εφηβικό τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά και εφήβους του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας,  επέστρεψε στη σκηνή επισφραγίζοντας την επιτυχία των εκδηλώσεων, με ένα από τα αριστουργήματα του Βέλγου Μωρίς Μαίτερλινγκ ( Το Γαλάζιο Πουλί ) , δίνοντας στα παιδιά «αλήθειες» με κώδικες τη μουσική, την κίνηση, το λόγο και την εικόνα.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ