Αχαΐα: Γιατί αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης ο Πέτρος Αχιλλεόπουλος

Με αφορμή την αιφνιδιαστική εξέλιξη αναγκαστικής αποχώρησης - παραίτησής του από το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στην Αχαΐα, ο κ. Πέτρος Αχιλλεόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια ξαφνική περιπέτεια υγείας, παραμονές της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου, με υποχρεώνει να απέχω από τον προεκλογικό αγώνα καθώς κρίθηκε από τους ιατρούς απαραίτητη η κατ’ οίκον θεραπεία και παρακολούθηση.

Ενημέρωσα εγκαίρως για την αιφνίδια εξέλιξη, τόσο τα αρμόδια όργανα, όσο και τον Πρόεδρο του κόμματος της «Ελληνικής Λύσης» κ. Κυριάκο Βελόπουλο, που με τίμησαν θέτοντάς με Υποψήφιο Βουλευτή Αχαΐας, ζητώντας την αντικατάστασή μου από άλλον μάχιμο Συνέλληνα/νίδα. Έπραξα αρμοδίως και προς το Πρωτοδικείο Πατρών έτσι ώστε να βεβαιωθεί η αναγκαστική αποχώρησή μου από το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Το πολιτικό μου γραφείο και οι συνεργάτες μου βρίσκονται ήδη στη διάθεση του κόμματος συνεχίζοντας τον αγώνα στο πλευρό του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου, στον οποίο μεταφέρω τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη του και ευχές για θετικό αποτέλεσμα στις προσεχείς Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ