Πανηγυρική επανεκλογή της Άννας Μαστοράκου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο - Η απάντηση για την επανάληψη της διαδικασίας

η αναρτηση στο διαδικτυο

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, έδωσε απάντηση αναφορικά με την απόφαση για επαναληπτικές εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η ανάρτηση

"Χθες δόθηκε πολιτική απάντηση στην ατελείωτη συνδικαλιστική αθλιότητα που ασκήθηκε αδιάκριτα εναντίον όσων είχαν την τιμή να εκλεγούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ στις 03/03/19. Με αφορμή τις κατατεθείσες ενστάσεις από συναδέλφους για τη σταυροδοσία, οι οποίες εκδικάστηκαν από την εφορευτική επιτροπή, δόθηκε χρυσή ευκαιρία στον Υπουργό Υγείας να υφαρπάξει το ρόλο του δικαστή, να καθαιρέσει τη νεοεκλεγμένη διοίκηση και να συνδέσει το όνομά του με ένα από τα πιο μελανά στίγματα στην ιστορία του ιατρικού συνδικαλισμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους εκλέκτορες του ΠΙΣ που ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη της χώρας με ένα και μοναδικό σκοπό: να καταδικάσουν τις παλαιοσυνδικαλιστικές πρακτικές, να δώσουν ένα τέλος στα άθλια παιχνίδια εξουσίας και να επιβεβαιώσουν την αλλαγή σελίδας στην πορεία του ΠΙΣ με βασικό άξονα την ουσιαστικότερη εκπροσώπηση του ιατρικού κλάδου.

Για άλλη μία φορά να ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την μεγάλη τιμή, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, με αποτέλεσμα να με αναδείξουν εκ νέου σε 2η πλειοψηφούσα σύμβουλο μετά τον επικεφαλή της παράταξης ΔΗ.Κ.Ι- ΕΝΟ.ΣΥ, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο.

Το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών του ΠΙΣ στις 22/06/19 επιβεβαίωσε το άρωμα νίκης της ΔΗ.Κ.Ι - ΕΝΟ.ΣΥ. με την ανάδειξη των ίδιων συμβούλων, με απόλυτη ακρίβεια. Ήταν πράγματι δίκαιο και έγινε πράξη ( - εις διπλούν -)".

Διαβάστε επίσης