Ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη

του αντωνη κουναβη

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, που παρουσιάστηκε πρόσφατα επισήμως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι επί της ουσίας ένα ρεαλιστικό και τεκμηριωμένο σχέδιο για την είσοδο της πατρίδας μας σε μια νέα, αναγεννητική, εποχή.

Με τα χαρακτηριστικά ενός οδικού χάρτη που βγάζει στο ξέφωτο, αυτό το σχέδιο καλούμαστε να εγκρίνουμε με την ψήφο μας στις 7 Ιουλίου, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον πρόεδρο της μια ισχυρή εντολή για να το υλοποιήσει.

Ας συνειδητοποιήσουμε ότι η αναγκαιότητα μιας αυτοδύναμης Ελλάδας με ισχυρή ανάπτυξη υπερβαίνει πρόσωπα, αντιλήψεις και νοοτροπίες του παρελθόντος.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το μέλλον δεν περνάει μέσα από στρεβλώσεις και πισωγυρίσματα, ούτε μπορεί να ταυτίζεται με την εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών επιδιώξεων, καιροσκοπικού χαρακτήρα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που εγγυάται την ανοικοδόμηση της Ελλάδας που θέλουμε και αξίζουμε να έχουμε. Και σ' αυτήν την εργώδη προσπάθεια, καμία και κανένας δεν περισσεύει.

Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, με δουλειά, επιμονή και υπομονή για την επίτευξη του κοινού στόχου μας.

Διαβάστε επίσης