Γιώργος Κυριακόπουλος: «Δεν παίζουμε με τη ζωή μας»

«Ο λαός θα δώσει την απάντησή του στις 7 Ιουλίου κόντρα στις δημοσκοπήσεις που έχουν στόχο να διαμορφώσουν κλίμα πριν από την προσφυγή των πολιτών στην κάλπη» τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Κυριακόπουλος, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό.

Συνομιλώντας με πολίτες που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ο υποψήφιος Βουλευτής ανέφερε ότι οι επικείμενες εθνικές εκλογές δεν αποτελούν απλά μια πολιτική αναμέτρηση, αλλά αφορούν το μέλλον των παιδιών μας, τον τόπο μας και την ίδια τη ζωή μας. «Δεν παίζουμε με τη ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στο στίγμα που έχει δώσει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Για τον Γ. Κυριακόπουλο το δίλημμα είναι σαφές. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στις δυνάμεις που βρίσκονταν πάντα στο πλευρό των πολιτών και τους στήριξαν έμπρακτα την περίοδο της κρίσης και σε εκείνες που συστηματικά και επί δεκαετίες συνέτριψαν κάθε λογής εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πετύχει τη μεγάλη εκλογική ανατροπή, δίνοντας συλλογικά τη μάχη ψήφο με ψήφο, στις γειτονιές, στους εργασιακούς χώρους, και μέσα στην κοινωνία που του έδειξε την εμπιστοσύνη της στην πιο δύσκολη χρονικά στιγμή της μνημονιακής ύφεσης. «Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω στα μαύρα χρόνια της λιτότητας και των μνημονίων...» επεσήμανε ο Γ. Κυριακόπουλος και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους, και αυτή την κρίσιμη πολιτική μάχη. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ