Πήρε εξιτήριο ο Ηρακλής Ρούπας- Είναι καλά μετά την περιπέτεια με την υγεία του - Τι λέει σε μήνυμά του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε χθες Πέμπτη ο Ηρακλής Ρούπας. Ο αχαιός πολιτικός είναι καλά στην υγεία του και όπως είπε στο tempo24 τις επόμενες ημέρες θα αναρρώσει πλήρως, αλλά δεν θα μετάσχει σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα , όπως αλλωστε δήλωσε παραχωρώντας την θέση του στο ψηφοδέλτιο Αχαϊας του ΚΙΝΑΛ.

Εξάλλου σε ανάρτησή του ο Ηρακλής Ρούπας ευχαριστεί όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας του και σημιεώνει:

Αρκεί ένα περιστατικό με την υγεία μας για να μας «υποχρεώσει» να αναδείξουμε – έστω και με επίπονο τρόπο – όσα πιστεύουμε. Κάπως έτσι υποχρεωμομαστε να ζήσουμε και να υποστηρίξουμε όλα όσα λέμε τόσο καιρό . Οφείλουμε όμως πάντα να αναγνωρίζουμεβκαι να τιμούμε όλους εκείνους που εργάζονται αγωνιζόμενοι για το κοινό καλό όπως είναι η υγεία.

Δεν είχα δεύτερες σκέψεις για το αν θα πήγαινα σε δημόσιο νοσοκομείο που εφημέρευε ή σε ιδιωτικό. Επέλεξα το πρώτο καθώς κάθε πολιτικός πρέπει να στηρίζει τον λόγο του με τις πράξεις του. Εφημέρευε ένα μικρό νοσοκομείο στα Κάτω Πατήσια η «Παμμακάριστος». Η συντήρηση των χώρων προβληματική. Τα δωμάτια σε άσχημη κατάσταση. ΟΜΩΣ το νοσηλευτικό προσωπικό εξαιρετικό. Πρόθυμο και με ειλικρινή φροντίδα για τον ασθενή. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με παρακολούθησαν κατά την διήμερη περιπέτεια της υγείας μου. Οφείλω όμως να αναδείξω την ανάγκη να στηριχθεί ουσιαστικά πλέον το δημόσιο σύστημα υγείας.

Οι δομές στήριξης των πολιτών οφείλουν να δημιουργούν την αναγκαία ψυχολογία για να μπορούν εκείνοι να αισθάνονται την απαραίτητη ασφάλεια ώστε να γίνουν και πάλι παραγωγικοί. Μετά την υποχρεωτική ανάπαυση που μου επεβλήθη τόσο από τους γιατρούς, όσο και από την οικογένειά μου, θα επανέλθω σιγά σιγά αλλά σταθερά, εκ νέου στην επαγγελματική και πολιτική μου καθημερινότητα. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες φίλους που με ενδιαφέρον προσέγγισαν το πρόβλημα υγείας μου. Μου δίνουν περισσότερη δύναμη και κουράγια να συνεχίσω.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους!! Να έχετε πάνω από όλα την υγεία σας!

Διαβάστε επίσης