Είναι έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία;

Είναι η πριγκίπισσα Ευγενία έγκυος; Αυτό φαίνεται πως πιστεύουν οι θαυμαστές της μετά την εμφάνισή της στο Royal Ascot την Δευτέρα.

Η εγγονή της βασίλισσας, που τον περασμένο Οκτώβριο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Τζακ Μπρούκσμπανκ, έδειχνε πολύ χαρούμενη και χαλαρή φορώντας ένα μπλε μίντι φόρεμα και ένα κίτρινο καπέλο κατά την πρώτη ημέρα των βασιλικών Ιπποδρομιών, που αποτελούν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την βασιλική οικογένεια.

Γιατί οι οπαδοί της πιστεύουν πως είναι έγκυος
Ο φωτογραφικός φακός όμως, την συνέλαβε την ώρα που κουβέντιαζε με τις ξαδέρφες της, Ζάρα Τίνταλ και Κέιτ Μίντλετον, με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της, ενώ κάποια στιγμή η Ζάρα έσπευσε να της δώσει μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο, σαν να γιόρταζαν κάτι. Κι αυτή η κίνηση ήταν που οδήγησε πολλούς οπαδούς της να υποθέσουν πως η πριγκίπισσα Ευγενία, είχε κάποια καλά νέα να μοιραστεί.

Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να υποθέσουν πως ίσως η 29χρονη πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος. «Μήπως είναι έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία; Το χέρι στην κοιλιά, δείχνει να δέχεται συγχαρητήρια από τα άλλα μέλη της οικογένειας. Συναρπαστικό!» έγραψε κάποιος στο Twitter, με έναν άλλο να αναρωτιέται: «Μήπως ένα μωρό; Ελπίζω να είναι έγκυος» και ένας άλλος πρόσθεσε: «Νομίζω πως η πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος».

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά, που κυκλοφορούν φήμες πως η πριγκίπισσα Ευγενία ίσως να είναι έγκυος. Πριν από δύο μήνες, στα 29α γενέθλιά της, η Ευγενία δημοσίευσε μια όμορφη selfie της με τον σύζυγό της από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε: «Τα 28 ήταν η καλύτερη χρονιά μου μέχρι τώρα. Τώρα πλέον γίνομαι 29 – σας ευχαριστώ για τις ευχές σας» με έναν οπαδό της να απαντά: «Το ξέρω πως δεν είναι δουλειά μου αλλά ελπίζω στα 29α σου να αποκτήσεις ένα παιδί».

Η πριγκίπισσα Ευγενία πάντως, με την Ζάρα Τίνταλ και την εκθαμβωτική Κέιτ Μίντλετον, δεν ήταν οι μόνες που έδωσαν το παρών στην πρώτη ημέρα του Royal Ascot. Εκεί ήταν και η βασίλισσα Ελισάβετ με την βασίλισσα Μαξίμα – που φορούσε ένα πολύ αστείο καπέλο- στο πλευρό της καθώς ο σύζυγός της ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.
Πηγή: iefimerida.gr