Αθηνά Τραχήλη στο «One»: Η Αχαΐα της ανεργίας θα γίνει η Αχαΐα της ανάπτυξης

Στην εκπομπή «One report» που παρουσιάζουν στο «One Channel» οι δημοσιογράφοι Γιώργος Χουδαλάκης και ο Διονύσης Νασόπουλος ήταν προσκεκλημένη το απόγευμα της Τετάρτης η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, λίγες μόνο ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.

Η κ. Τραχήλη, στη συνέντευξη της, μετέφερε το πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται στην Αχαΐα επισημαίνοντας ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η Νέα Δημοκρατία θα εγγράψει μια σημαντική πολιτική νίκη στην περιοχή. Όπως, πρόσθεσε, αυτό δεν είναι το κυρίως ζητούμενο. Το κυρίως ζητούμενο είναι μια περιοχή που έχει υποστεί βαριά πλήγματα, ν’ αρχίσει ν’ ανακάμπτει και ν’ απαντά στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας.

«Στις ηλικίες έως 30 ετών η πραγματική ανεργία στην Αχαΐα φτάνει στο 60%», είπε η κ. Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι η Αχαΐα των αναρίθμητων δυνατοτήτων καταδικάζει σήμερα τους νέους της στην ανεργία εξαιτίας των στρεβλών πολιτικών της απερχόμενης κυβέρνησης. «Αυτό θ’ αλλάξει με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που θα ξαναδώσουν ώθηση στην οικονομία και στην απασχόληση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορά έκανε και στις πολλές δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα αλλά και στον τουρισμό, ιδιαίτερα στον θρησκευτικό τουρισμό, όπου επικαλούμενη τον Άγιο Ανδρέα και τις Μονές των Καλαβρύτων επεσήμανε ότι αυτός ο πλούτος πρέπει ν’ αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο, με κυβερνητική στήριξη.

Ερώτηση στην κ. Τραχήλη έγινε και για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής όπου ως Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου ήταν απ’ τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας. «Εύχομαι, απ’ την καρδιά μου, τέτοια καταστροφή να μην ξαναδεί ανθρώπινο μάτι», είπε η κ. Τραχήλη.         

Στο μεταξύ, σε λειτουργία είναι ήδη τα πολιτικά γραφεία της Αθηνάς Τραχήλη στην Πάτρα και στο Αίγιο. Στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου 28 (1ος όροφος, τηλέφωνο 2610. 220007) και στο Αίγιο απέναντι απ’ το ΚΤΕΛ, στην συμβολή των οδών Αιγιαλέως και Δ. Φαραζούλη 1, τηλέφωνο 6981.153233. Καθημερινά, η Αθηνά Τραχήλη και οι συνεργάτες της δέχονται ήδη δεκάδες πολίτες και συζητούν μαζί τους για τις προοπτικές που ανοίγει στην Αχαΐα το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Διαβάστε επίσης