ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ: Άλλη μια δημιουργική περίοδος με δράσεις ολοκληρώνεται

Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού

Μια ιδιαίτερη βραδιά οργανώνει η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr, την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 9μμ στον υπέροχο κήπο του Πολύεδρου, Κανακάρη 147 και Γεροκοστοπούλου.

Κλείνοντας άλλη μια δημιουργική σεζόν για την οργάνωση αλλά και τη χορωδία της τα ενεργά μέλη θα υποδεχθούν τους φίλους της Κοινο_Τοπίας κάνοντας έναν απολογισμό του πλούσιου σε δράσεις δεκάμηνου Σεπτέμβριος 2018 έως και Ιούνιος 2019.

Η μαέστρος Λίνα Γερονίκου μουσικός-υψίφωνος, η πιανίστρια Κατερίνα Φιλιππάτου καθώς και η 35μελης χορωδία της Κοινο_Τοπίας θα ψυχαγωγήσει τους παραβρισκόμενους, μέλη και φίλους του συλλόγου σκορπώντας μελωδίες από το χώρο του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου.

Στη χορωδία συμμετέχουν: Αναστασόπουλος Νίκος, Βελλοπούλου Αναστασία, Βελλοπούλου Φωτεινή, Βέργη Μαρία, Δημητρόπουλος Βασίλης, Δημοπούλου Ελένη, Δούβου Εύη, Θεοφιλάτου Κέλυ, Θεοχάρους Αίγλη, Κασπίρη Μέτη, Κατωπόδη Ελένη, Λαζανά Φρόσω, Λουπάσκου Κορνελία, Μακρή Μαίρη, Μαστραντωνάκη Γεωργία, Μαυροπούλου Χριστίνα, Μητροπούλου Γεωργία, Μουθούνη Χρυσάνθη, Μπιλίρη Μαρία, Νικολακοπούλου Πηγή, Νικολοπούλου Μαρία, Νικολού Χριστίνα, Παπαδημητροπούλου Αγγελική, Πλέγα Μαρία, Ραβαζούλα Παναγιώτα, Ρόδη Ιωάννα, Στεφανοπούλου Σωτηρία, Στεφάτου Γωγώ, Τζόλα Ειρήνη, Τρίγκα Αγλαΐα, Φιλιππάτου Λία, Χασαπόπουλος Γιάννης, Χασαποπούλου Καίτη, Χονδρόπουλος Βασίλης.

Στον Κήπο του Πολύεδρου σερβίρονται ποτά, φυσικοί χυμοί αλλά και φαγητά -για όσους επιλέξουν να δειπνήσουν- τα οποία μπορείτε να απολαύσετε σε φιλικές τιμές και σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στο κέντρο της Πάτρας.

       Συμμετοχή μόνο με κράτηση λόγω των περιορισμένων θέσεων. Για πληροφορίες-κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2615.002009, στο[email protected] ή στη γραμματεία της οργάνωσης η οποία λειτουργεί 11πμ-2μμ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και 7-9μμ Πέμπτη και Παρασκευή, Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου).

Η Κοινο_Τοπία μέσω κοινών προσπαθειών και εισφορών των εταίρων, στοχεύει στη δημιουργία κοινωνικών θέσεων και δράσεων σχετικά με την προάσπιση και προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος, της εν γένει ποιότητας ζωής, καθώς και την καλλιέργεια πολιτιστικής και ανθρωπιστικής συνείδησης στο ευρύτερο κοινό και ιδίως στην ευαισθητοποίηση του, σχετικά με τα οικολογικά ζητήματα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.