Ο Τραμπ ξεκινάει την προεκλογική εκστρατεία του από τη Φλόριντα

Από το Ορλάντο της Φλόριντα, με μία μεγάλη κατά τα λεγόμενά του συγκέντρωση, πρόκειται να σημάνει την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020 ο Αμερικανός πρόεδρος. Ο Ντόναλντ Τραμπ γνωρίζει καλά ότι ο δρόμος της επανεκλογής του περνάει από τη Φλόριντα, όπως και το 2016.

«Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση αύριο το βράδυ στο Ορλάντο της Φλόριντα, φαίνεται ότι θα σπάσουμε ρεκόρ», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ χθες. «Τοποθετούν γιγαντοοθόνες έξω για να φροντίσουν τους πάντες», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας ότι περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ο Τραμπ θα επιχειρήσει να εμφανιστεί σίγουρος νικητής όταν θα ανέβει στο βήμα, στο Amway Center, στην έδρα της ομάδας του NBA Orlando Magics, στο κέντρο της πολιτείας της Φλόριντα, το οποίο έχει χωρητικότητα 20.000 ατόμων, αναφέρει η «Guardian».

Νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα χρειαστεί μεγάλη στήριξη για να επανεκλεγεί στις προεδρικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 3 Νοεμβρίου 2020.

Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε την Κυριακή από το Fox News έδειξε ότι ο Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Δημοκρατικών για το χρίσμα του κόμματος, προηγείται του Τραμπ στην πρόθεση ψήφου με δέκα μονάδες. Αλλά και ο Μπέρνι Σάντερς, άλλος υποψήφιος των Δημοκρατικών, φαίνεται να προηγείται του Τραμπ κατά 9 μονάδες. Ο Τραμπ ωστλοσο χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις ψευδείς.

«Μόνο Ψευδείς Δημοσκοπήσεις μας δείχνουν πίσω από αυτό το τσούρμο. Είμαστε πολύ καλά, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για να επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε! Ας κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη!»

Το 2016, ο Τραμπ όντως διέψευσε τις δημοσκοπήσεις αφήνοντας πίσω τη Χίλαρι Κλίντον. Στις εκλογές του 2020, ο Αμερικανός πρόεδρος προχωρά με ανάπτυξη άνω του 3% και ανεργία στο χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων 50 ετών.

ΑΜΠΕ