Γαλλόφωνοι Πάτρας: Γιορτάζουν με συναυλία

Ο Σύνδεσμος Γαλλόφωνων της Αχαΐας (AFA) γιορτάζει τα 10 χρόνια του μαζί με την Γιορτή της Μουσικής & διοργανώνει μία συναυλία την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στις 21.00 στο Θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα.

Ο Σύνδεσμος Γαλλόφωνων της Αχαΐας (AFA) γιορτάζει λοιπόν τα 10 χρόνια του τον Ιούνιο 2019. Δημιουργήθηκε το 2009 από μια ομάδα Γαλλόφωνων στην Πάτρα και την γύρω περιοχή της. Έκτοτε ασχολείται στο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό & κοινωνικό πεδίο με στόχο την προώθηση και οικοδόμηση σχέσεων αλληλεγγύης της κοινότητας  και ενθάρρυνση των πολιτιστικών ανταλλαγών.

Το 2013, ο Σύνδεσμος οργάνωσε για πρώτη φορά στην Πάτρα, μια συναυλία για την «Γιορτή της Μουσικής», μια εκδήλωση που υπάρχει στην Γαλλία από το 1982 και γίνεται την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου (21 Ιουνίου). Σήμερα αυτή η γιορτή έχει γίνει πια γνωστή στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πάτρα που γιορτάζεται κάθε χρόνο στους δρόμους και τις πλατείες της.

Φέτος για 7η συνεχή χρονιά, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο Σύνδεσμος Γαλλόφωνων Αχαΐας προσκαλεί το κοινό σε μια συναυλία, σε μια γενέθλια & γιορτινή συναυλία, στην γιορτή της μουσικής.

Αυτή την φορά στην σκηνή των γαλλόφωνων της Αχαΐας θα φιλοξενηθούν οι "Les SkartOi".