Ο Νίκος Νικολόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητα της συνεργάτιδάς του Μάχης Σιώρου στην Αχαΐα

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Patras Palace, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, και θα αναλύσει τους λόγους της εκλογικής συνεργασίας του ΧΡΙ.Κ.Ε., με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Όπως είναι γνωστό το περασμένο Σάββατο η Κ.Ε. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, στην κατάμεστη αίθουσα του Athens Plaza επικύρωσε την εκλογική συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων και την Τετάρτη ο Νίκος Νικολόπουλος θα έχει την ευκαιρία να αναφερθεί εκτενώς στις λεπτομέρειες της πανελλαδικής συνεργασίας των δύο κομμάτων.

Εξάλλου, στην επαφή του με τους δημοσιογράφους, ο Νίκος Νικολόπουλος θα εξειδικεύσει το πλαίσιο της συνεργασίας με τον Βασίλη Λεβέντη, αναφερόμενος ειδικότερα σε στελέχη του ΧΡΙ.Κ.Ε. που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων σε όλη την χώρα.

Το βέβαιο είναι ότι στην συνέντευξη της Τετάρτης, ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε. θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα της στενής του συνεργάτιδας Μάχης Σιώρου στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας!

Η Μάχη, επί 20 χρόνια αποτελεί τον στυλοβάτη του πολιτικού γραφείου του Νίκου Νικολόπουλου και θεωρείται αυτονόητο ότι θα διεκδικήσει την πρωτιά στην σταυροδοσία του ψηφοδελτίου Ένωσης Κεντρώων – Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος στην Αχαΐα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ