Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η επέλαση του Ferrari Club "Passione Rossa" - ΒΙΝΤΕΟ

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) και η Media World Advertising διοργάνωσαν την εκδήλωση “Ferrari Days” όπου το πρώτο τμήμα της, στην Πάτρα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το Ferrari Club “Passione Rossa” και ο Πρόεδρος του Dr Fabio Barone (κάτοχος 3 Ρεκόρ Γκίνες) επισκέφτηκαν την Πάτρα, με 35 οχήματα της Ιταλικής φίρμας το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.

Στις 14, 15, 16 και 17 Ιουνίου 2019, οι περίπου 80 επισκέπτες φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στην Πάτρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους ανθρώπους της Οργανωτικής Επιτροπής.

Συνδιοργανωτής του “Ferrari Days” ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ενώ την υποστήριξη τους παρείχαν ο Δήμο Πατρών, του Λιμεναρχείο Πατρών και ο Οργανισμός Λιμένα Πάτρας, ενώ η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν καθοριστική για την ασφάλεια και την μετακίνηση. Χρυσός Χορηγός του Ferrari Days ήταν η "Καλλέργης Μηχανήματα".

Το Πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι όπου το καράβι της SuperFast έδεσε στον Νέο Λιμένα Πατρών, όπου και αποβιβάστηκαν τα 35 οχήματα. Η Οργανωτική Επιτροπή υποδέχθηκε τους επισκέπτες με τοπικά προϊόντα σε μια μίνι δεξίωση σε χώρο του ΟΛΠΑ. 

Αμέσως μετά τα πληρώματα κατευθύνθηκαν στο «Poseidon Palace» το όποιο ανέλαβε τις διανυκτερεύσεις, ενώ το βράδυ το σκηνικό μεταφέρθηκε στο “ROYAL” στην Ακτή Δυμαίων, όπου έγιναν το επίσημα GALA για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση του “Passione Rossa”, με τις απαραίτητες τούρτες σε κλίμα ευχάριστο υπό την μουσική υπόκρουση του Βασίλη Ακριβού.

Το Σάββατο τα οχήματα βρέθηκαν στην Πλ. Γεωργίου, όπου χιλιάδες Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να τα απολαύσουν από πολύ κοντά. Το μεσημέρι τα αυτοκίνητα αποχώρησαν από την Πλ. Γεωργίου και εντάχθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα εκθέματα στον Μόλο της Αγ. Νικολάου και το SEAJETS – 9ο Patras Motor Show. Εκεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Dr Fabio Barone αφού το Show που έδωσε με την 458 Italia στην Arena της Εκδήλωσης ήταν μοναδικό. Μπροστά στα μάτια 6000 θεατών ο Παγκόσμιος record man έκανε αρκετές «σβούρες» δείχνοντας με τον απλό του τρόπο, πόσο καλός οδηγός είναι, κάνοντας την πρώτη βόλτα με τον Χρυσό Χορηγό του Ferrari Days κ. Αλέξανδρο Καλλέργη της «Καλλέργης Μηχανήματα».

Μια επίσκεψη στην Achaia Clauss δεν θα μπορούσε να λείψει από το πρόγραμμα μια τόσο σημαντικής Εκδήλωσης. Τα μέλη επισκέφθηκαν τον ιστορικό χώρο, όπου οι άνθρωποι της επιχείρησης τους φιλοξένησαν και τους ξενάγησαν, δημιουργώντας αισθήματα δέους. Οι Ιταλοί έμειναν έκπληκτοι με την ιστορία του χώρου και με τον σεβασμό των ανθρώπων της επιχείρησης σε αυτή. Εκεί πραγματοποιήθηκε και δείπνο.

Την Κυριακή το πρωί τα οχήματα μπήκαν και πάλι στο χώρο του SEALETS – 9ου Patras Motor Show, όπου 20 τυχεροί ανάμεσα σε περίπου 500 άτομα στάθηκαν τυχεροί και συνοδήγησαν στα υπερπολυτελή αυτοκίνητα.  Το μεσημέρι της Κυριακής τα πληρώματα κατευθύνθηκαν στον «Φάρο», ένα από τα μοναδικά σύμβολα της Πάτρας, για το ανάλογο γεύμα στο Café Faros, ενώ μετά το πρόγραμμα είχε ξεκούραση στο «Poseidon Palace», αφού εκεί πραγματοποιήθηκε ένα δείπνο που κατέληξε σε πάρτι με την μουσική υπόκρουση του Αλέξανδρου Ακριβού. Οι Ιταλοί ήθελαν «συρτάκι» και παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς.

Η φιλοξενία από την πλευρά της Πάτρας ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας όπου τα πληρώματα επιβιβάστηκαν στο «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XIV» της TSOKOS LINES και έκαναν μια μίνι κρουαζιέρα στον Πατραϊκό κόλπο πριν αποβιβαστούν στο Αντίρριο με κατεύθυνση την Ηγουμενίτσα και τελικό προορισμό την Κέρκυρα.