Ονειρεμένες διακοπές στη Σκιάθο στο ξενοδοχείο «PLAZA» και στο παραδοσιακό συγκρότημα «Villa dell’Angelo» ΦΩΤΟ

Δύο μοναδικές τουριστικές μονάδες που μπορούν να σας χαρίσουν μαγευτικές διακοπές στην καταπράσινη, κοσμοπολίτισσα Σκιάθο, το διαμάντι των Σποράδων!

Η Σκιάθος είναι το πιο κοντινό στη στεριά από τα νησιά των Σποράδων. Απέχει 41 ναυτ. μίλια από την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, το Βόλο και μόλις 2.4 ν.μ. από τις ακτές του νοτίου Πηλίου, έχει ανατολικά τη Σκόπελο σε απόσταση περίπου 6 ναυτικών μιλίων,προς νότο την Εύβοια από την οποία απέχει 16 ν.μ. και προς βορά βρίσκεται ο Θερμαϊκός κόλπος και απέχει 95 ν.μ. από τη Θεσσαλονίκη.

Ξενοδοχείο «PLAZA»

Tο ξενοδοχείο είναι κτισμένο ανάμεσα σε γραφικούς ελαιώνες και πευκοδάση. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η εύκολη πρόσβαση στον υπέροχο κόλπο της Καναπίτσας και στη Χώρα της Σκιάθου κάνουν το ξενοδοχείο PLAZA ιδανική επιλογή διακοπών για όλους!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο:

http://www.plaza.gr

 

Παραδοσιακό συγκρότημα "VILLA Dell’ Angelo"

 

Το Villa dell’ Angelo είναι ένα μικρό παραδοσιακό συγκρότημα από διαμερίσματα και στούντιο που υπόσχονται άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματικότητα σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον. Αποτελείται από 12 άνετα στούντιο και διαμερίσματα , πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα παρέχοντας έτσι στους επισκέπτες όλες τις προϋποθέσεις για μια άνετη διαμονή σε έναν ζεστό και ευχάριστο χώρο.

 

Η τοποθεσία είναι ιδανική καθώς απέχει μόλις 70 m από την ακτή και την ήσυχη παραλία Κολιός και σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η περίφημη παραλία Βρωμόλιμνος.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο:

http://villadellangelo.gr

Διαβάστε επίσης