Περιοδεία του Γιώργου Κουτρουμάνη σε Μαζαράκι, Κώμη και Μιτόπολη

Με ιδιαίτερη θέρμη έγινε δεκτός ο Γιώργος Κουτρουμάνης στο Μαζαράκι από τους κατοίκους του, όπου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στο Μαζαράκι, στην Κώμη και στη Μιτόπολη.  

Στο Μαζαράκι συνάντησε πλήθος κόσμου και έτυχε εγκάρδιας υποδοχής, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους που σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε παρέμειναν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες να κτίσουν τη ζωή τους.

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης τους επεσήμανε ότι στις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας είναι και η χορήγηση κινήτρων για τη στροφή ενός νέου εργατικού δυναμικού στις καλλιέργειες των αγροτικών εκτάσεων.

«Θα ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας για να μπορείτε να μένετε στα χωριά σας και να καλλιεργείτε τα χωράφια σας, ζώντας με αξιοπρέπεια» τόνισε ο Γιώργος Κουτρουμάνης, καθώς στα μάτια των νέων με τους οποίους συνομιλούσε έβλεπε τον εαυτό του πριν από αρκετά χρόνια στο χωριό του. Άλλωστε, ο ίδιος δεν ξέχασε ποτέ ότι προέρχεται από αγροτική οικογένεια και συνεχίζει να διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τη γενέτειρα του, το Βασιλικό Αχαΐας, ενώ ουδέποτε εγκατέλειψε και τη γη, υπό την έννοια ότι συνεχίζει ακόμη και σήμερα να επιδίδεται στην ελαιοκαλλιέργεια.      

Ανάλογο κλίμα μεγάλης ανταπόκρισης και θερμής φιλοξενίας, ο Γιώργος Κουτρουμάνης συνάντησε τόσο στην Κώμη όσο και στη Μιτόπολη, όπου και στα δύο χωρία τον συνδέουν συγγενικοί δεσμοί με αρκετές οικογένειες.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην Καλλιθέα, ένα μέρος με το οποίο συνδέεται συναισθηματικά από την  εποχή που ήταν παιδί. Εκεί συναντήθηκε, εκτός πολλών άλλων, και με παλιούς παιδικούς φίλους του με όλους να του διατρανώνουν την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του και την προθυμία τους να συνδράμουν στον προεκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας.

 

     

 

Διαβάστε επίσης