Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

16/06/2019 | 12:36

Σπείρα που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, συλλαμβάνοντας πέντε άνδρες, ηλικίας από 29 έως 45 ετών, καθώς και μία 67χρονη, ενώ αναζητούνται ένας 45χρονος και ένας 30χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εξάρθρωση της σπείρας έγινε ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες, η δράση της σπείρας είχε ξεκινήσει από τις αρχές Νοεμβρίου 2018, διακινώντας ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, στις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε σπίτια και υπαίθριους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 38,4 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 89,9 γραμμαρίων, δύο πυροβόλα όπλα, 11 φυσίγγια, δύο συσκευές καταγραφής κλειστού κυκλώματος σκηνών, 13 κινητά τηλέφωνα κ.α.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ