Πάτρα - Η ιδιοκτήτρια του καφέ "ΟΛΥΜΠΙΑ" που δέχθηκε επίθεση κρανοφόρων : Να γίνουμε όλοι μια γροθιά απέναντι στη βία

Το δικό της μήνυμα πρός όλους τους επαγγελματίες του χώρου εστιάσης έστειλε με νέα ανάρτησή της η Αλέκα Κουβεριανού- Λαμπροπούλου, ιδιοκτήτρια του καφέ ΟΛΥΜΠΙΑ που έγιεν προ ημερών στόχος κρανοφόρων!

Συγκεκριμένα έγραψε: Θεωρώ υποχρέωση Μου να ευχαριστήσω και δημόσια Τον Πρόεδρο Μας του Συλλόγου Εστίασης Σπύρο Στεργίου που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα Μου Δυναμικά!!!!!!!! Επιτέλους Συνάδελφοι πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι μαζί Μία Μεγάλη Γροθιά και πρέπει να προστατεύσουμε τους χώρους Μας για εμάς αλλά και για τους εργαζόμενους Μας και πολύ περισσότερο για τους πολίτες που Μας τιμούν Με την παρουσία τους στους χώρους Μας !!! Τιμή για όλους μας ή εκπροσώπηση σας Κύριε Πρόεδρε στα καθημερινά προβλήματα Μας !!!!

"Λυπάμαι πάρα πολύ για την συμπεριφορά και των βανδαλισμό νέων ανθρώπων που δυστυχώς κατέστρεψαν σήμερα το κατάστημα μου αλλά πάνω απ' όλα κατέστρεψαν τον εαυτό τους. Εντίμως θα προβώ σε περαιτερω ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Τέρμα τα Κλαμπ, τέρμα δεν μπορούμε να την πληρώνουνε εμείς οι επαγγελματίες", είχε αναφέρει σε ανάρτησή της αμέσως μετά την επίθεση των κρανοφόρων.

 

Πάτρα - Νύχτα τρόμου στην Τριών Ναυάρχων - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καπνογόνα σε κατάστημα εστίασης - Ένας τραυματίας, μεγάλη η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης