Στον "Παραπολιτικά 90,1 Fm" η Αθηνά Τραχήλη

Τι είπε για την ανεργία στην Αχαΐα

Η Νέα Δημοκρατία δεν σύρεται στους λαϊκισμούς που κόστισαν ακριβά στην χώρα αλλά στρέφεται επιθετικά προς το μέλλον, μ’ ένα εμπροσθοβαρές αναπτυξιακό πρόγραμμα που θ’ αναδιατάξει τις παραγωγικές δυνάμεις και θα δημιουργήσει νέες, ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Αυτό επεσήμανε το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στην εκπομπή του Τηλέμαχου Σαντοριναίου στον «Παραπολιτικά 90,1» η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη.

Η κ. Τραχήλη αφού υπογράμμισε την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, σε πολιτικές αλλά και σε πρόσωπα, εστίασε στο ζήτημα της ανεργίας και της παροχής ευκαιριών στους νέους, σημειώνοντας ότι ειδικά στην Αχαΐα το πρόβλημα της έλλειψης απασχόλησης είναι εκρηκτικό και ακουμπά κάθε οικογένεια.

«Σ’ αυτή την παγιωμένη ακινησία η Νέα Δημοκρατία έρχεται να δώσει ολοκληρωμένες απαντήσεις. Όχι με μαγικά ραβδάκια αλλά με παρεμβάσεις, με μεταρρυθμίσεις, μ’ ένα νέο οικονομικό και παραγωγικό περιβάλλον που θα βγάλει την χώρα απ’ το τέλμα και θα συντείνει στην βαθμιαία αποκλιμάκωση της υψηλής ανεργίας, ξαναβάζοντας σε κίνηση την μηχανή της οικονομίας», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

Προσθέτοντας ότι οι πολίτες της Αχαΐας αλλά και όλης της χώρας εκφράζουν με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον πρωθυπουργό που με ευθύνη, ρεαλισμό, σύνεση και σοβαρότητα, θα οδηγήσει την χώρα σε μια νέα περίοδο αναγέννησης.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ