Κατερίνα Σολωμού: «Αλλάζουμε σελίδα για την πρόοδο του τόπου μας»

"Στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε σελίδα"

Μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και νίκης κυριαρχεί στις συναντήσεις που έχει η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Ν. Αχαΐας Κατερίνα Γρ. Σολωμού με τους Αχαΐούς πολίτες.

«Στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε σελίδα σε μια νέα προοδευτική κατεύθυνση. Με το ΚΙΝ.ΑΛ. μπορούμε να δώσουμε ένα νέο όραμα για την Αχαΐα, αντιμετωπίζοντας τα ζητήματα της καθημερινότητας και αξιοποιώντας τα πραγματικά πλεονεκτήματα του νομού, για μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο μας», επισημαίνει η κυρία Σολωμού, η οποία «οργώνει» όλο το νομό μεταφέροντας τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής.

Το βράδυ της Παρασκευής παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Νομαρχικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», παρουσία του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος ηγείται του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα, Γιώργο Παπανδρέου, του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλου Χρηστίδη, της Μένης Μαλλιώρη, τοπικών στελεχών και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος.

Στις τρεις επόμενες εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου κλιμάκια του ΚΙΝ.ΑΛ. με υποψήφιους βουλευτές και στελέχη της Νομαρχιακής θα έχουν επαφές με τους πολίτες απευθύνοντας ένα προοδευτικό προσκλητήριο για το αύριο του τόπου μας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ