Ταινία για τη Μαντόνα θέλει να σκηνοθετήσει ο Ντέξτερ Φλέτσερ

Μετά την επιτυχία του «Bohemian Rhapsody»

Μετά την επιτυχία του «Bohemian Rhapsody» για το ροκ συγκρότημα Queen και τον τραγουδιστή του, Φρέντι Μέρκιουρι, και τις εγκωμιαστικές κριτικές για το «Rocketman» για τη ζωή του Έλτον Τζον, ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ σχεδιάζει μια ακόμη μουσική βιογραφική ταινία με θέμα τη Μαντόνα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Άγγλος σκηνοθέτης είπε ότι μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της ζωής της βασίλισσας της ποπ θα ήταν συγκλονιστικό πρότζεκτ. «Θα έκανα μία ταινία για τη Μαντόνα. Θα ήταν σαν μια πραγματική βόλτα με το τρενάκι του τρόμου. Θα ήταν εξαιρετικό», τόνισε.

Παρότι ο Έλτον Τζον και τα μέλη των Queen συμμετείχαν στην παραγωγή των ταινιών, ο Ντέξτερ Φλέτσερ δεν είναι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί με μία βιογραφική ταινία της Μαντόνα. «Δεν ξέρω πόσο χαρούμενη θα είναι η Μαντόνα γι’ αυτή την ιδέα. Αλλά η ζωή της είναι συναρπαστική», δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017, όταν είχαν αρχίσει συζητήσεις για ταινία της Universal με θέμα τη ζωή της Μαντόνα, η ίδια έβαλε «φρένο». «Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου.

Όποιος άλλος προσπαθήσει είναι τσαρλατάνος και ανόητος. Ψάχνετε για άμεση ικανοποίηση χωρίς να δουλεύετε. Αυτή είναι μια ασθένεια στην κοινωνία μας», είχε γράψει στο Instagram.