Πάτρα: Επανέρχεται ο Κώστας Πελετίδης για το Ανατολικό Πάρκο - Νέα επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με νέα επιστολή του στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και την ηγεσία της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Γιάννη Πολύζο Πρόεδρο και Γιώργο Τερζάκη Διευθύνοντα Σύμβουλο, επανέρχεται στο θέμα της απόδοσης στον Δήμο Πατρέων του πρώην σκουπιδότοπου στη θέση Ριγανόκαμπος, προκειμένου να διαμορφωθεί εκεί το Ανατολικό Πάρκο της Πάτρας.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

Κύριε Πρωθυπουργέ.

Κυρία Υπουργέ,

Αξιότιμοι Κύριοι

Είναι γνωστό από την αρχή της Κυβερνητικής σας θητείας, το αίτημά μας για  απόδοση στο Δήμο μας του πρώην σκουπιδότοπου στη θέση Ριγανόκαμπος.

Ο χώρος αυτός είναι πολύτιμος για να αξιοποιηθεί προς όφελος του πατραϊκού λαού, να γίνει ένα πάρκο αναψυχής, με λειτουργίες αθλητικές και πολιτιστικές.

Παρά τις κινητοποιήσεις που έγιναν, την ενημέρωση του κύριου Πρωθυπουργού και την δημόσια εξαγγελία του σε πρόσφατη επίσκεψη του στην Πάτρα, τις πολλαπλές συναντήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς, Υπηρεσίες και τις υποσχέσεις για παραχώρηση, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε ότι δικαιούται η πόλη μας ένα τόσο σημαντικό χώρο και είναι λυπηρό που επί 4 χρόνια δε μας έχει αποδοθεί ακόμα. Στο λίγο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, υπάρχει η δυνατότητα το Δ.Σ. της ΕΤΑΔ να μας το παραχωρήσει.

Είμαστε στη διάθεση όλων όσων εμπλέκονται στην παραχώρηση, για να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει στην δημιουργία ενός πάρκου 140 στρεμμάτων, που θα το χαρούν τα παιδιά της πόλης μας, καθώς και το σύνολο του πατραϊκού λαού.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ