Copa America: Νίκη για τη Βραζιλία, 3-0 τη Βολιβία

Μια απολαυστική Βραζιλία έδειξε, ότι μπορεί να το σηκώσει στο σπίτι της ακόμη και με την απουσία του Νεϊμάρ, «συντρίβοντας» με 3-0 τη Βολιβία στο εναρκτήριο παιχνίδι του Copa America.

Aυτός που ανέλαβε να «κουβαλήσει» τη «Σελεσάο», ήταν ο Φιλίπε Κουτίνιο, που με τα δυο γκολ του πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο έλυσε το άγχος των οικοδεσποτών, για να έρθει με ένα φανταστικό σουτ να ολοκληρώσει το θρίαμβο ο Έβερτον, σε ένα ματς, όπου συνδυάστηκε για τους θριαμβευτές σκορ και θέαμα.

Η Βραζιλία μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο τέταρτο, δημιουργώντας 3 καλές στιγμές. Ο Φιρμίνο μόλις στο 5' είδε το σουτ να κόβεται από επέμβαση του Λάμπε, ενώ στο 7' ο Κουτίνιο δεν πρόλαβε να τελειώσει την φάση σε μια εξαιρετική πάσα του Νέρες. Στην τελευταία αρκετά καλή φάση, στο 11ο λεπτό, ο Τιάγκο Σίλβα αστόχησε από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά, χωρίς να ακολουθήσει άλλη φάση αξιόλογη στο πρώτο ημίχρονο.

Με τον ίδιο τρόπο άρχισαν οι γηπεδούχοι το δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκαν, με τον Χουσίνο μόλις στο 46' να κάνει χέρι και αυτό να υποδεικνύεται μέσω VAR σε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 ο Κουτίνιο στο 50'. Αμέσως μετά, ο Φιρμίνο βρήκε εξαιρετικά τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματά του και αυτά της ομάδας του, δημιουργώντας γερές βάσεις στο 53ο λεπτό. Στο υπόλοιπο του αγώνα, η Βολιβία ποτέ δεν έγινε επικίνδυνη και ο Έβερτον έβαλε απλά το «κερασάκι στην τούρτα» με «φωτοβολίδα» για το 3-0 στο 85'.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε επίσης