Στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Κατσικόπουλος: "Αν ήθελα και τώρα έμπαινα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα..." - Τί απαντά για τον "αποκλεισμό" του

"εγώ δεν ήθελα..."

Στις αιχμές του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα Γιώργου Αθανασόπουλου για "αποκλεισμό" του Δημήτρη Κατσικόπουλου από το ψηφοδέλτιο, απάντησε ο ίδιος μιλώντας στο tempo24.news, "φουντώνοντας" το προεκλογικό κλίμα στην Αχαΐα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αθανασόπουλος, μιλώντας στο super b news και την εκπομπή των Φλαμή - Βουλδή, είχε κάνει λόγο για "αποκλεισμό" Κατσικόπουλου, λόγω της πολιτικής του τοποθέτησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αιχμή, που δεν άφησε να πέσει κάτω, ο Δ. Κατσικόπουλος:

"Δεν με "έκοψε" κάποιος. Εγώ δεν ήθελα να είμαι στο ψηφοδέλτιο. Όπως όλοι γνωρίζετε δεν έχω καλές σχέσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου... Αν ήθελα όμως, μπορώ να σας πω, ότι και τώρα που έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο, μπορώ να μπω". Σημειώνει ο Δ. Κατσικόπουλος, ενώ όπως ισχυρίζεται, είχε ήδη έρθει σε επαφή, τόσο με τον Γιώργο Αθανασόπουλο, όσο και με την Φώφη Γεννηματά και τους είχε γνωστοποιήσει την απόφασή του, να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας με το ΚΙΝΑΛ. 

Διαβάστε επίσης