Οι Πατρινοί που πήγαν στην εκδήλωση του ΚΚΕ στον Περισσό! ΦΩΤΟ

Την παράσταση έκλεψαν η Κατερίνα Στικούδη και η Βίβιαν Σαμούρη που συναντήθηκαν στον Περισσό με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, υπό το αυστηρό βλέμμα του Βλαντίμιρ Ιλιτς Λένιν. Όλα αυτά στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος. Τι  σχέση μπορεί να έχει η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη με το ΚΚΕ και τον Λένιν. Ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης είναι στέλεχος του ΚΚΕ και ήταν υποψήφιος με τον Πρωτούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Η Κατερίνα ψηφίζει δαγκωτό ΚΚΕ. Με μια όμορφη ζεστή βραδιά με μουσική, φαγητό (κυρίως σαλάτες και κοτόπουλα σούβλας) και καλό κρασί ξεκίνησε την προεκλογική του μάχη για τις βουλευτικές εκλογές το ΚΚΕ. Το αίθριο του Περισσού γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες φίλους του κόμματος, πολλοί από τους οποίουςί ήταν στα ευρωψηφοδέλτια. Ανάμεσά τους και αρκετοί ηθοποιοί, όπως οι Αγγελος Αντωνόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Μπέτυ Βαλάση, Κώστας Καζάκος, Φίλιππος Σοφιανός, Νικολέτα Βλαβιανού, Δημήτρης Αρώνης, Αντώνης Ξένος, Τιτίκα Σαριγκούλη, Δημήτρης Τζουμάκης. Από τον χώρο της μουσικής η Γιώτα Βέη, η οποία πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε δημοτικά τραγούδια, ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, που επίσης ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει την «Μπαλάντα του κυρ Μέντιου» σε ποίηση Βάρναλη, τιμώντας – όπως είπε – τον συνθέτη Λουκά Θάνο, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.

Αλλά και ο Στάθης Δρογώσης, ο Κώστας Λειβαδάς, η Ερωφίλη και οι σκηνοθέτες Κώστας Βάκκας, Σταύρος Τσακίρης και Κώστας Τσιάνος. Εκεί ήταν και η νεαρή τραγουδίστρια, και όχι μόνο, Κατερίνα Στικούδη. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Κώστας Πελετίδης, ο δήμαρχος της Πάτρας. Ποια ήταν όμως η είδηση της βραδιάς; Οτι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα και στην τιμητική 12η θέση ο επίσης Πατρινός μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος. Οι Πατρινοι είχαν ξεχωριστό τραπέζι. Είδαμε την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, την δικηγόρο και υποψήφια βουλευτή Τέτη Τζαμαλούκα, τον Τάκη Πετρόπουλο, τον Δημήτρη Αγγελόπουλο κ.α.

Πάντως οι σύντροφοι εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στη «φωλιά» του ΚΚΕ. Κάποιοι παρατήρησαν «Μια χαρά κορίτσι είναι και απλό», ενώ ένας άλλος είπε: «Μια χαρά κορίτσι είναι, αλλά με δύο μέτρα πόδια»!

Ξεχωριστό ήταν και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη που έδωσε το παρών στην εκδήλωση στον Περισσό!

Διαβάστε επίσης