Πάτρα: Ο Χρήστος Μπάρκας του Master Chef μαγειρεύει με τα παιδιά του Σκαγιοπουλείου

την κυριακή 23 ιουνίου

To juniorsclub.gr και η ομάδα παιδικών εκδηλώσεων juniorsevents διοργανώνουν μια γιορτή για τα παιδιά από το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα Πατρών (θηλέων και αρρένων).   

Άλλη μια ευχή των παιδιών πραγματοποιείται και αγαπημένος τους παίκτης, του φετινού Master Chef, Χρήστος Μπάρκας, έρχεται στην Πάτρα για να μαγειρέψει με τα παιδιά! 

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Χρήστος είπε αμέσως ναί στην πρόταση μας και δέχθηκε με μεγάλη χαρά να μαγειρέψει με τα παιδιά».δήλωσε η αρχισυντάκτρια μας, Ελένη Βασιλοπούλου

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στις 11:00 το πρωί, στο Αρχοντικό της Ευτυχίας (Κρήνη Πατρών), μια μεγάλη γιορτή περιμένει τα παιδιά από το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα. Μια μεγάλη παιχνιδούπολη με αγαπημένους ήρωες, survivor και Master cooking class με τον Χρήστο Μπάρκα. 

Τα παιδιά θα μαγειρέψουν με τις οδηγίες του Χρήστου και θα γευτούν τις δημιουργίες τους! Το αγαπημένο φαγητό όλων, πίτσα μοτσαρέλα, πίτσα σπέσιαλ και πίτσα λαχανικών, θα κάνει τα παιδιά να διαγωνιστούν σε ένα τεστ δημιουργικότητας!

Αφού παίξουν και μαγειρέψουν, θα γευτούν τις δικές τους πίτσες, και θα δροσιστούν με φυσικούς πολυβηταμινούχους χυμούς λουξ extra-9!

 

 

Διαβάστε επίσης